Skala Crane Nirkabel Digital
  • Skala Crane Nirkabel Digital - 0 Skala Crane Nirkabel Digital - 0
  • Skala Crane Nirkabel Digital - 1 Skala Crane Nirkabel Digital - 1
  • Skala Crane Nirkabel Digital - 2 Skala Crane Nirkabel Digital - 2

Skala Crane Nirkabel Digital

Skala Crane nirkabel digital gampang dilebokake karo sistem kontrol crane, nyuda setelan pos, verifikasi pangukuran sing trep, koreksi kesalahan sederhana, macem-macem fungsi, presisi tinggi, anti-mbeling, lan biaya perawatan sing murah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Skala Crane nirkabel Digital

Skala Crane nirkabel digital Gantung ring angkat skala crane elektronik ing pancing crane. Nalika obyek kasebut digantung ing pancing skala crane elektronik, sensor ing awak skala bakal deformasi dening ketegangan, arus sensor bakal berubah, lan saiki arus sing ganti iki liwat konversi A / D, banjur ngirim radio sinyal liwat pemancar. Miturut peraturan Komite Manajemen Radio Nasional, skala crane elektronik umume dikirim kanthi 230MHZ lan 450MHZ. Panrima nampa sinyal lan ngirim menyang instrumen, banjur instrumen diowahi lan diwilang, Pungkasane ditampilake

2. Parameter (Spesifikasi) Skala Crane nirkabel Digital

Jeneng Produk Skala Bobot Genggem
Jinis Skala Skala derek
Kelas Akurasi OIML III
Lingkungan Operasi -10â „ƒ ~ + 40â„ ƒ
Pasokan Daya DC 6V4Ah
Tampilan LED
Materi Logam
Ukurane Minangka gambar
Katrangan lengkap Sugeng rawuh ing priksaan

3. Fitur lan Aplikasi Skala Crane nirkabel Digital

Skala Crane nirkabel digital bisa nyadari transmisi data pangukuran jarak jauh, pemantauan terpusat, lan nggawe wong ninggalake lingkungan kerja sing ala lan mbebayani. Umume digunakake ing karya waja, pabrik piring, pabrik baja, pabrik piring dek Kaiping, pabrik jembatan, pabrik mesin abot lan dermaga

4. Rincian Produk

Skala Crane nirkabel digital nggunakake transmisi data cerdas, negara non-metering, pemancar ngirim data sekedap, nyuda jumlah pangisian daya, nambah umur transceiver, peralatan listrik terintegrasi kanthi skala besar, desain modular, bisa digunakake kanthi macem-macem peralatan ngukur elektronik jinis galur


5. Kualifikasi Produk

Perusahaan kami duwe sertifikat ing ngisor iki, sing njamin kualitas kabeh produk kalebu Skala Crane nirkabel Digital sadurunge padha metu saka pabrik

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Baris produksi Skala Crane nirkabel Digital duwe teknologi produksi sing diwasa, insinyur sing duwe pengalaman, assembler, inspektur kualitas, kanggo njamin kualitas produk sing berkualitas


7. FAQ

1ã € Yen OEM bisa ditampa?

Ya mesthi wae.

2ã € Apa istilah pembayaran sampeyan?

T / T, PayPal, L / C, Western Union

3ã € Apa MOQ sampeyan?

Ora ana sarat MOQ kanggo produk standar, nanging jinis kustom miturut syarat kustomisasi sing beda, kita bakal duwe syarat MOQ sing beda.

4. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita produsen.

5ã € Suwene kiriman sampeyan?

Miturut jumlah lan produksi, Biasane udakara 10 dina kanggo jinis standar lan 30 dina kanggo jinis sing disesuaikan.

Panas Tags: Skala Crane Nirkabel Digital, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, digawe ing Tiongkok, Murah, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, OIML, Kualitas, Maju, Tahan, gampang dijaga , Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Classy, ​​Fancy

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.